top of page

Avbestillingsvilkår

FORSINKET TIL TIME

Vi ber om at alle våre kunder kommer presist og alene til sin time for å unngå unødvendig trafikk i lokalet. Reservasjoner som er forsinket mer enn 15 minutter vil forfalle til uteblitt time, med et gebyr på 350kr.

Dersom du kommer forsinket til en time må du fortsatt betale for tiden du har reservert. Forsinkelse medfører mindre tid til avtalt behandling og behandleren kan ikke gå over avsatt tid.

AVBESTILLING AV TIME

Avbestilling må skje per e-post til salongen senest 48 timer (i salongens åpningstider) før reservert tid. Kanselleringen som oppstår utenfor dette tidsrommet og/eller reservasjoner som ikke avbestilles vil bli belastet med 85% av reservasjonens helhet. Dette gjelder uansett grunnlag for kansellering av time.

 

Avbestillingspolicy gjelder uansett avbestillingsgrunnlag, også for reservasjoner som er reservert innen 48 timer før behandling. Pandemi, streik og forsinkelser med offentlig tjeneste er ikke gyldig grunnlag for uteblitt time.

FLYTTING AV TIME

Dersom du ønsker å flytte timen din innen 1 uke før behandling, kan denne flyttes innen 7 dager fra opprinnelig tidspunkt, med forbehold om at det finnes ledige timer i det tidsrommet og mot et gebyr på 180,-

ANNEN VIKTIG INFORMASJON

  • Vi har dessverre ikke plass til barnevogn i lokalet. Barn og dyr kan ikke medbringes inn i lokalet, med mindre annet er avtalt 48 timer før avtalt time.

  • Det gis ingen refusjon på tilbudsbehandlinger/produkter.

  • Møter du opp med sminke til vippe- eller brynstimer vil det forekomme et gebyr på 100,-

  • Fakturaer som ikke blir betalt vil bli sendt til inkasso.

  • Reklamasjon: Reklamasjonsfrist 72 timer etter utført behandling. Kunden er selv pliktig i å si ifra innen rimelig tid ved reklamasjoner, samt i å la behandleren rette opp. Vi ønsker alltid deg alltid tilbake i salongen slik at vi sammen kan gå igjennom behandlingen. På en reklamasjon korrigerer vi eventuelle feil på behandlingen og/eller gir ny behandling, men det er ingen krav på refusjon.

bottom of page