top of page
EminaSkjønnhetssalong.jpeg

Velkommen til trygghet og velvære

Kunsten av naturlig skjønnhet. Hos oss får du litt luksus og pusterom i en ellers travel hverdag. 
I våre rosa lokaler på Grünerløkka tar vi vare på deg og din naturlige skjønnhet. Velg blant en rekke skjønnhetsbehandlinger og få et avbrekk i hverdagen.

Kjerneverdier

Kvalitet, felleskap, tillit, etikk, kundeservice, teamwork og engasjement.

EminaSkjønnhetssalongAS.jpeg

Emina Skjønnhetssalong

Vår visjon -

Sammen yter vi alt du trenger, i høyest kvalitet med best kundeservice! Vår unike skjønnhetssalong er lokalisert sentralt på Grünerløkka. Med bred kunnskap leverer vi et unikt resultat.

 

Emina Skjønnhetssalong er et konsept som bygger på samhold og teamwork. Du som kunde skal til enhver tid føle deg trygg, uavhengig av hvilken behandler du kommer til.

 

Vi bruker store summer hver måned på kurs og oppfølgning av alle ansatte for at standard og kvalitet alltid skal være på topp. Hos oss er vi ett team ❤ 

Historien bak -

Emina skjønnhetssalong var kun en tanke 1. Oktober 2020 – allerede 4.november samme år åpnet vi dørene til Emina Skjønnhetssalong i Oslo for første gang. 

Allerede fra start var det viktig for meg å skape samhold og trygghet i salongen. Både for ansatte og kunder. Vi brukte, og bruker enda, store ressurser på kurs for å alltid kunne tilby den beste kvaliteten til våre kunder.  

EminaSkjønnhetssalong.jpg

Som 16-åring tok jeg steget inn i skjønnhetsbransjen. Jeg bestod mitt første kurs: negler, negloppbygning og negledesign. Med stadig voksende kundegruppe tok jeg steget videre og tok kurs i vippeextensions. Deretter har jeg bestått og utført en rekke kurs innen flere behandlinger med vippeextenions, vippeløft, brynstyling, brynslaminering, voks og permanent makeup.

 

Jeg drev kun et enkeltmannsforetak på den tiden og hadde ingen idé om å skulle åpne større og ha flere ansatte. Men etterhvert som både kunnskap, erfaring og passion vokste, samt en kundebase som stadig spurte «skal du ikke åpne eget snart?», var det kun én visning som skulle til før jeg åpnet Norges kanskje mest rosa salong.

- Gründer og eier, Vanesa Jarovic

Skjermbilde 2023-10-10 kl. 23.07.01.png

Vanesa Jarovic

Vanesa Jarovic er ikke bare hjernen bak Emina Skjønnhetssalong, men også merkevaren. Siden hun var 16 år har hun startet opp og utviklet Oslo´s rosa perle til det det er idag.

Les mer om hennes historie her >

EminaSkjønnhetssalongAS.jpeg
bottom of page