top of page

Bli din egen sjef!

Gjør deg klar til å være din egen sjef med et kurs hos oss i Oslo.

Hos Emina Skjønnhetssalong kan du nå ta kurs og få opplæring innen vippeløft, vippeextensions, brynstyling, brynslaminering, gelelakk, gelenegler og pedikyr.

 

Du får tilstrekkelig med faglig kompetanse slik at du kan starte opp profesjonelt og bli din egen sjef. Vi har spesialkompetanse innenfor disse fagfeltene og står for grundig oppfølging og undervisning slik at du føler deg trygg i din videre karriere.

Med snart 10 års erfaring i bransjen vil Vanesa Jarovic ta deg igjennom vårt omfattende kurs, som vil lære deg teknikkene og ferdighetene du trenger for å skape vakre, langvarige resultater for kundene dine, og gi deg selvtilliten og kunnskapen du trenger for å lykkes.

klassiskextensions

Klassisk grunnkurs

Ønsker du å lære deg teknikker for å legge et nytt sett med klassiske vipper? Har du ingen erfaring fra før og ønsker å komme inn i bransjen? Da er dette kurset for deg!

Kursdagen går over 1 obligatorisk dag over to deler. Vi starter alltid med introduksjon og teori, før vi begynner med praksis på dukke og modell. Teorien vil også omhandle informasjon fra informasjonsheftet du får i forkant av kursdagen, og kursholder vil stille spørsmål om dette for å forsikre om at kursdeltaker forstår innholdet. Teoridelen inkluderer også produktopplæring, hvor alle produkter presenteres og hva de brukes til, anatomi om naturvipper, syklus og kontraindikasjoner, kundehåndtering og oppsett av stasjon. I tillegg vil vi gå igjennom hvordan starte opp og spørsmål rundt ansettelse / selvstendig drift.

Før praksisdelen settes i gang går vi igjennom steg for steg i behandlingen, design og påføring, etterbehandling og andre tips. Deretter får kursdeltaker øve på teknikken og bli kjent med produktene, og etter trening på dukke kommer en modell som skal legges vipper på.

Etter endt kursdag kan du avtale med kurslederen om ekstra dager dersom du ønsker mer trening med veiledning til stede – så klart uten ekstra kostnad! Mengdetrening er ekstremt viktig for å lykkes videre. Øve på teknikk, øve på tid, øve på påføring.

Når kursdeltaker jobber selvstendig er det naturlig at det kommer ulike situasjoner som en ikke vet hvordan en skal håndtere. Da er din kursleder tilgjengelig for support.

For å få diplom for bestått kurs skal du i ettertid av kurset levere små oppgaver som består av bilder og videoer innen 4 mnd etter kurset. Du velger selv når du leverer, men antall materialer skal være mellom 1- 10 stk.

Når oppgavene er godkjent, mottar du diplomet ditt.

Pris for kurs: 9000,- Delbetaling er mulig.

Vippeløft

Vippeløft er noe alle bør ha på behandlingsmenyen sin. På dette kurset lærer du deg det grunnleggende du trenger for å utføre et trygt, effektivt og hygienisk vippeløft.

På kurset lærer du kjemien bak permanent lotion; hva dette er og hvordan det fungerer. Samtidig går vi kort innom hårets anatomi og kontraindikasjoner for behandlingen. I praksis vil du få prøve deg frem på modell og lære fremgangsmåten for et vellykket resultat. I tillegg vil vi gå igjennom hvordan starte opp og spørsmål rundt ansettelse / selvstendig drift.

Etter endt kurs mottar du et internasjonalt godkjent diplom for bestått kurs i vippeløft.

 

Pris for kurs 5500,- Delbetaling er mulig.

BRYNSSTYLING

Lær deg hemmeligheten bak symmetriske øyebryn. Med kurs i HiBrow Brynsstyling lærer du avansert oppmåling og teknikken for å tegne opp brynene, før farge, napp, voks og tråd brukes for å forme brynene. Behandlingen avsluttes alltid med styling av brynene. På kurset lærer du hvordan du skal style brynene til kunden din for å oppnå de skarpe og definerte linjene i brynet. I tillegg vil vi gå igjennom hvordan starte opp og spørsmål rundt ansettelse / selvstendig drift.

Etter endt kurs mottar du diplom i Brynsstyling.

 

Pris for kurs 4500,- Delbetaling er mulig.

Brynslaminering

Hvis målet ditt er å skape ryddige og fyldigere bryn, med skarpe linjer, så er dette kursrt for deg. Dette er en populær behandling som passer for alle, enten man ønsker å oppnå fyldigere bryn, at hårene skal ligge i ønsket retning, rette ut krøllete hår eller få øyebryn som andre snur seg etter.

På kurset lærer du kjemien bak laminering; hva laminering er og hvorfor det fungerer som det gjør. Samtidig lærer du om hårets anatomi og kontraindikasjoner for behandlingen. I praksis vil du få prøve deg frem på modell og lære fremgangsmåten for et vellykket resultat.

Etter endt kurs mottar du et internasjonalt godkjent diplom i laminering.

Pris for kurs 5500,- Delbetaling er mulig.

GELELAKK

For de som elsker negledesign og ønsker å tilby sine kunder en unik og langvarig manikyr, er et kurs for gelelakk det ideelle skrittet for å heve ferdighetene dine til et nytt nivå. Gelelakk har blitt en favoritt blant kunder på grunn av sin holdbarhet og glans. Ved å lære riktig påføringsteknikk gjennom et kurs, kan du sikre at kundene dine får et resultat av profesjonell kvalitet hver gang de besøker deg. En av de største fordelene med gelelakk er dens langvarige effekt. Med riktig forberedelse og påføring kan en gelelakk-manikyr vare i uker. Dette gir kundene dine en praktisk og stilfull løsning som de vil sette pris på.

Gelelakk gir deg muligheten til å utforske en hel verden av kreativitet. Gjennom kurset vil du lære ulike teknikker for å skape alt fra klassiske franske manikyrer til unike og kunstneriske negledesign. Dette gir deg muligheten til å tilpasse hver manikyr til kundens personlige stil og preferanser. Når du mestrer kunsten å anvende gelelakk, vil du kunne tilby kundene dine en unik opplevelse som skiller seg ut i mengden. Dette fører til økt kundetilfredshet og lojalitet, og dine tjenester blir ettertraktet.

Negleindustrien er konkurransepreget. Å ha ekspertise innen gelelakk og unike teknikker gir deg et fortrinn som kan hjelpe deg med å skille deg ut i bransjen og tiltrekke flere kunder.

Gjennom kurset får du muligheten til å utvikle deg selv som profesjonell neglekunstner. Dette gir deg en følelse av prestasjon og stolthet over dine ferdigheter.

Så hvorfor nøye deg med det vanlige når du kan tilby noe ekstraordinært for dine kunder? Ta skrittet og meld deg på et kurs for gelelakk og oppdag hvordan du kan skape fantastiske resultater som gir glede og tilfredshet til både deg og dine kunder. Gjennom opplæring og praksis kan du bli en ekspert innen gelelakk, og dine unike ferdigheter vil bli verdsatt av alle som setter pris på vakre og varige negler.

Etter endt kurs mottar du et internasjonalt godkjent diplom i gelelakk.

Pris for kurs 6500,- Delbetaling er mulig.

GELENEGLER

For de som er lidenskapelige opptatt av negledesign og ønsker å tilby kundene enestående resultater, er deltakelse på et gelenegler kurs en avgjørende investering i din karriere som negletekniker. Her er hvorfor det er så viktig å ta det skrittet og tilegne deg kunnskap om gelenegler og de unike teknikkene som vil imponere og glede dine kunder:

1. Teknisk dyktighet: Gelenegler er kjent for sin holdbarhet og naturlige utseende. Gjennom et kurs vil du lære den nødvendige tekniske kompetansen for å påføre geléen jevnt og feilfritt. Dette gir kundene dine en manikyr som holder seg vakker i uker.

 

2. Kreative muligheter: Gelenegler gir deg et bredt spekter av kreative muligheter. Kurset vil gi deg innsikt i ulike teknikker for å lage alt fra elegante, klassiske negler til dristige og unike design. Dette gjør at du kan tilpasse hver manikyr etter kundens personlige stil og preferanser.

3. Holdbare resultater: Kundene dine vil sette pris på gelenegler for sin langvarige effekt. Med riktig forberedelse og påføring, vil en geleneglemanikyr vare i flere uker uten å flasse eller miste glansen.

4. Kundetilfredshet: Ved å mestre kunsten å lage gelenegler, kan du gi kundene dine en unik opplevelse som de vil huske. Dette fører til økt kundetilfredshet, anbefalinger, og lojale kunder.

5. Konkurransefortrinn: Neglesalongbransjen er konkurransedyktig. Ved å ha ekspertise innen gelenegler og unike teknikker, kan du differensiere deg selv og din virksomhet fra konkurrentene og tiltrekke flere kunder.

6. Personlig vekst: Gjennom kurset vil du oppleve personlig vekst som en negletekniker. Du vil utvikle selvtillit og stolthet over dine ferdigheter, og dette kan åpne dører for nye muligheter i bransjen.

Å delta på et gelenegler kurs er et betydningsfullt skritt for å forbedre dine ferdigheter og tilby enestående negledesign til dine kunder. Det gir deg muligheten til å utvikle deg selv som profesjonell og levere imponerende resultater som gir både deg og dine kunder glede. Så hvorfor nøye deg med det gjennomsnittlige når du kan tilby det ekstraordinære? Meld deg på kurset og begynn å skape fantastiske gelenegler som vil glede og begeistre.

Etter endt kurs mottar du et internasjonalt godkjent diplom i gelenegler.

Pris for kurs 11,900,- Delbetaling er mulig.

PEDIKYR

Å tilby profesjonell pedikyr er ikke bare en tjeneste, det er en kunst som forvandler føtter og gir velvære. Vårt spesialiserte kurs i pedikyr med elektrisk fil gir deg den kompetansen du trenger for å gi kundene dine sunne, vakre føtter som de vil sette pris på.

Lær hvordan du bruker den elektriske filen til å fjerne døde hudceller, hard hud og ujevnheter med presisjon og sikkerhet. Dette gir raskere og mer effektive resultater enn manuell filering. Pedikyr med elektrisk fil inkluderer også neglepleie, formgivning og polering for å gi føttene et velpleid og estetisk tiltalende utseende.

Kurset vil lære deg viktigheten av riktig sterilisering og hygienepraksis for å sikre en trygg opplevelse for både deg og kundene dine. Du vil lære hvordan du behandler vanlige fotproblemer som hard hud, inngrodde negler og neglesopp på en profesjonell måte.

Når du behersker teknikkene fra dette kurset, kan du tilby kundene dine en eksklusiv opplevelse som gir dem sunne, vakre føtter og total avslapning. 

Med spesialisert kompetanse innen pedikyr med elektrisk fil, har du et konkurransefortrinn i neglesalongbransjen og kan tiltrekke deg flere kunder.

Pedikyr med elektrisk fil gir en unik mulighet til å skape både helse og skjønnhet fra føttene opp. Det er en kunnskap som vil være etterspurt og gi glede til kundene dine. Meld deg på vårt pedikyrkurs med elektrisk fil og bli en ekspert på å gi føttene den kjærligheten og oppmerksomheten de fortjener. Din evne til å skape sunne og vakre føtter vil være en kilde til stolthet og tilfredsstillelse i din neglekarriere.

Etter endt kurs mottar du et internasjonalt godkjent diplom i pedikyr.

Pris for kurs 5900,- Delbetaling er mulig.

Bedriftscoaching

Som bedriftseier kan man ofte føle seg litt «lost». Hva gjør jeg feil? Hvordan kan jeg gjøre det bedre? Hva mangler jeg? Hvor er min plass? Med bedriftscoaching vil gründer Vanesa Jarovic, eier av tre bedrifter, veilede deg til en bedre strategi for din bedrift. 

bottom of page