top of page

NEGLER HOS EMINA

Enten du ønsker å stelle dine egne naturnegler, forlenge neglene med klassisk eller spennende design - er vi her for å gi deg den ultimate opplevelsen av velvære og eleganse. 

Vårt erfarne team av neglteknikere er dedikert til å skape kunstverk på dine negler. Vi tilbyr det beste av to verdner; gelelakk og gelenegler.

Vi bruker kun de beste produktene og egne unike teknikker for å sikre at dine negler ser fantastiske ut og føles sunne. Våre behandlinger er ikke bare en måte å fremheve din skjønnhet på, men også en mulighet til å koble av hverdagen og nyte.

GELELAKK

Gelelakk har blitt en favoritt blant de som ønsker langvarig og jevn lakk. Gelelakk er en fantastisk innovasjon innen neglekunst og neglepleie, som kombinerer det beste fra to verdener; holdbarheten til gelnegler og enkelheten ved vanlig neglelakk. 

 

Denne typen lakk legges av en neglteknikker, hvor det benyttes en LED-lampe for at lakken skal herde. 

gelelakk.jpeg
gelenegler.webp

GELENEGLER

Gelenegler er en imponerende kunstform innen neglepleie som gir utallige muligheter for å oppnå vakre og holdbare negler. Gelenegler gir friheten til å forme neglene akkurat slik du ønsker. Dette gjør det mulig å oppnå ulike lengder, former og stiler som passer din personlige smak.

Neglforlengelse med gele gir en betydelig forbedring i styrke og holdbarhet til dine naturlige negler opptil seks uker. Geléen gir en solid beskyttelse og bidrar til å forhindre neglebrudd.

Etterfyll av gelenegler må utføres senest hver fjerde uke. Etterfyllstimer etter dette regnes som nytt sett. Etterfyll gelenegler kan ikke utføres på gelelakk.

vår egen teknikk

Vårt team av neglteknikere er dyktige og erfarne. De er dedikert til å levere negler av høyeste kvalitet. Emina Skjønnhetssalong bruker store ressurser hver måned på kurs til ansatte for å alltid være oppdatert på de nyeste trendene og teknikkene. 

Vi har levert enestående negler i mange år. Hemmeligheten bak resultatene er vår helt egen teknikk, som blant annet inkluderer grundig prepping, grundig påføring, riktig herdig og pleie med egne produkter fra Emina Cosmetics.

gelenegler-efile.jpeg
negler.jpeg

MANIKYR

Ta en pause fra den travle hverdagen og behandle deg selv med en avslappende manikyrbehandling

Behandlingen inkluderer forsiktig filing og pussing av neglene, deretter tar vi oss tid til å rense og mykgjøre neglebåndene dine. Dette gir ikke bare en sunn og velstelt look, men forebygger forekomst av inngrodde negler og irritasjoner rundt neglene. 

 

Mange tror fortsatt at manikyr er en skjønnhetsbehandling kun for kvinner, men sannheten er at manikyr er like viktig for menn. I dagens moderne verden er personlig pleie og velstelte negler ikke lenger forbeholdt ett kjønn.

 

Manikyrbehandlingen har flere helsemessige fordeler, og gir deg samtidig men den gir deg også en følelse av velvære og selvtillit.

bottom of page