top of page

Om Vanesa Jarovic

VanesaJarovic.JPG

Gründer, eier og daglig leder ved Emina Skjønnhetssalong, Emina Cosmetics, Emina Academy og Hold My Hair

Visjonen for Emina Skjønnhetssalong: Da jeg startet opp Emina Skjønnhetssalong var det viktig for meg å skape en arbeidsplass hvor vi alle er ett team. Du tilbringer halve livet ditt på arbeidsplassen, så jeg hadde en visjon om å skape et "safespace" for både ansatte og klienter. 

Historien min: Jeg var aldri den som mestret skolen og lange teoritimer. Jeg visste at jeg var kreativ og ønsket å skape noe. Med stor interesse for skjønnhet, hudpleie, sminke og beauty tok jeg mitt første kurs innenfor skjønnhetssbransjen. Lite visste jeg at dette skulle bli starten på min karriere.

Hvordan startet alt? Allerede som 16-åring startet jeg opp mitt første enkeltmannsforetak og utdannet meg som negletekniker.  Da kundebasen min vokste fortere enn jeg forventet, tok jeg enda et steg inn i skjønnhetssbransjen og utdannet meg som vippetekniker. Jeg fant fort ut at dette var noe jeg mestret og fortsatte dermed å videreutdanne meg innenfor faget. Idag er jeg ekspert innenfor vippeextensions og drives av å lære opp andre.

Mer tekst mer tekst Mer tekst mer tekst Mer tekst mer tekst Mer tekst mer tekst Mer tekst mer tekst Mer tekst mer tekst Mer tekst mer tekst 

Hva er mine mål for Emina Skjønnhettsalong? Mitt mål er å fortsette å skape inkludernde miljøer og trygge arbeidsplasser.

Hva manifiserer jeg om 5 år? Om 5 år har jeg oppnådd nåværende og flere mål med Emina Skjønnhettsalong, Emina Cosmetics og Emina Academy. Jeg har skapt arbeidsplasser og vært med å skrive historien til flere terapeuter og kvinnelige gründere.

Emina Skjønnhetssalong i media

Mine tips til deg: Stay consistent - ting tar tid, ikke forvent at det skjer ila 12 måneder. Det tok meg flere år å komme til det steget å drifte en salong som ikke var hjemmefra. Stay humble - den sier seg selv, men alltid vær takknemlig for det du har oppnådd og vær ydmyk. Lytt til andre - lytt på andres råd men velg selv hva du tar med deg videre og ikke.

bottom of page