top of page
extensions'.jpeg

HVA ER
VIPPEEXTENSIONS?

Vippeextensions er en måte å fremheve dine naturlige ansiktstrekk, hvor vi kan oppnå et mer våkent blikk. Ved hjelp av  kunstmateriale og avanserte teknikker, kan vi skreddersy vippene til ditt ansikt.

Kunstmateriale er små syntetiske vippeextensions, som på en trygg måte monteres på ett og ett naturhår. 

 

Noen ønsker kun en naturlig maskara-effekt, mens andre ønsker en sterkere kontrast med fylde og volum. Hos oss benytter vi både brune og sorte vippeextensions i forskjellige lengde, tykkelse og bøy slik at vi kan oppnå akkurat det resultatet du ønsker. 

Før en vippeextensions time går vi igjennom en obligatorisk konsultasjon i tråd med vår ekspertise, før vi renser vippene for god hygiene og bedre holdbarhet.

KLASSISK 
VIPPEEXTENSIONS

Klassisk vippeextensions er den mest naturlige formen for kunstvipper. Her benyttes en 1:1 teknikk for å forlenge dine naturlige vipper. 1:1 teknikk betyr at vi fester én singel kunstvippe til én singel naturvippe. 

Klassiske vipper passer for alle og gir en naturlig maskara-look.

extensions2.jpeg
ext.jpeg

HYBRID 
VIPPEEXTENSIONS

En lett blanding av klassiske vipper og volum vipper. Perfekt for deg som ikke ønsker for lite, men heller ikke for mye.

Hvert sett skreddersys etter dine ønsker. Mengden volumvipper og single vipper varierer for hvert sett.

volum
vippeextensions

Volum vippextensions er når vi påfører to eller flere tynne og lette kunstvipper til én naturlig vippe, for å oppnå en fyldigere effekt. Hver enkelt volumfane er håndlagde og skreddersys til hver enkelt naturvippe. Dette er en form for vippeextensions som kan lages både naturlig og dramatisk – og kan også kombineres med klassiske vipper for å oppnå en hybrid effekt.

extensions_edited.jpg

Påfyll vippeextensions: Vi anbefaler påfyll etter ca 3 uker, men det er varierende fra person til person når de ønsker å komme på påfyll. Merk at en påfyll av vippeextensions krever at du har en viss mengde vippeextensions igjen.

før behandling

Møt opp til timen uten øyesminke, slik at vi ikke trenger å bruke unødvendig tid på dette før behandlingen kan starte.

Er du i tvil om du tåler vippeextensions grunnet allergi, hudsykdom eller sensitive øyne? Da anbefaler vi å booke time til allergitest en uke i forkant.

etter behandling

Unngå samtidig å klø deg i øynene, ta på vippene eller rive i vippene. 

Styr unna vippetang, mascara og oljebaserte produkter.

Børst vippene etter behov. Rens vippene hver dag med anbefalt rens.

bottom of page